Hvem er vi?

Vi er Nina og Niels Fink. Vi grundlagde Vejrhøj Vingård i 2011, hvor vi realiserede en gammel drøm om at arbejde med planter. Vi faldt for den fantastiske ejendom og beliggenhed ved Vejrhøj med udsigt over Odsherreds morænelandskab og Sejrø Bugt. Da klimaet her er perfekt til vindyrkning, besluttede vi os for at kaste os over vinproduktionen – og det har vi aldrig fortrudt.

Vi er ellers begge uddannede nationaløkonomer og har i mange år arbejdet i ledende stillinger i den finansielle sektor, Nina gik dog på Landbohøjskolen. før hun begyndte at læse økonomi, og har herfra en stor viden om planter. Niels har i de senere år fulgt kurser på Landbohøjskolen (KU-LIFE) og Vinakademiet, og i 2016 bestod han Vinakademiets sommelier-eksamen.

Vi står selv for den daglige drift af vinmarken og vineriet. Det er planen, at vores børn, Katja og Adam, og deres familier skal overtage vingården på et tidspunkt. Derfor bliver de inddraget mere og mere i gårdens aktiviteter. Vores familie og venner hjælper desuden til ved høsten.

For at sikre ekstra erfaring og en faglig tilgang har vi  tilknyttet den tyske ønolog Jens Heinemeyer som vinmager.

Nina og Niels Fink