STYVER 2016

Halvtør hvidvin. Duft af hyldeblomst, modne æbler og abrikos. Den lette sødme afbalanceres af frisk syre. Fyldig i munden – lang eftersmag. God til skaldyr, kylling og ost. Serveringstemperatur 8-10⁰.

Druesort: Solaris. 14,5 % vol. Pris pr. flaske, 75 cl., 185 kr.

STERLING moden  2016 

Tør hvidvin. Modnet på fad og lagret i 12 måneder “sur lie”. Slank og elegant med en let duft af hyldeblomst. God til fisk og skaldyr. Serveringstemperatur 8-10⁰.

Druesort: Solaris. 15,0 % vol. Pris pr. flaske, 75 cl., 215 kr.

STERLING nøgen  2016 

Tør hvidvin. Naturvin: Spontangæret, uden tilsatte sulfitter. Modnet på fad og lagret i 12 måneder “sur lie”. Fyldig i munden med et strejf af røg og fyrrenåle. God til fisk og skaldyr. Serveringstemperatur 8-10°.

Druesort: Solaris. 15,0 % vol. Pris pr. flaske, 75 cl., 215 kr.

KLIPPING 2016 – sølvmedalje og kåret til Danmarks bedste rosé, Dansk Vinskue 2017

Tør rosévin. Duft af friske bær med krydret strejf. Behagelig syre. God til stegt laks, jomfruhummer og lettere asiatiske retter. Serveringstemperatur 10⁰.

Druesorter: Muscaris og Cabernet Cantor. 12,0% vol. Pris pr. flaske, 75 cl., 185 kr.

PENNING 2014

Mousserende vin lavet på klassisk måde. Brut (tør) med en krydret duft og smag  fra druesorten. God som aperitif.

Druesort: Muscaris. 12,0 % vol. Pris pr. flaske, 75 cl., 200 kr.

SØSLING 2014

Naturligt sød hedvin. Gæret få dage og tilsat alkohol, så druernes sødme er bevaret. Lagret 18 måneder. God til at drikke før måltidet eller til fyldige desserter. Eller som en dessert i sig selv. Serveringstemperatur 8⁰.

Druesort: Cabernet Cantor. 17% vol. Pris pr. flaske, 50 cl., 250 kr.