STYVER 2018 

Tør hvidvin. Duft af hyldeblomst og stikkelsbær. Rank syre. Frisk i munden og let perlende på tungen. God til fisk og retter med rå eller let tilberedt salat og andet grønt. Også asparges. Serveringstemperatur 8-10⁰.

Druesort: Solaris. 13,0 % vol.

SKILLING 2018

Hvidvin med en let sødme, der afbalanceres af en frisk syre. Duft af modne gule frugter. God som en aperitif og som ledsager til fisk, skaldyr og lyst fjerkræ. Serveringstemperatur 8-10⁰.

Druesorter: Solaris og Souvignier Gris. 12,0 % vol.

KLIPPING 2018 – UDSOLGT

Tør rosévin. Duft af friske bær med krydret strejf. Behagelig syre. God til stegt laks, jomfruhummer og lettere asiatiske retter. Eller som aperitif. Serveringstemperatur 10⁰.

Druesorter: Muscaris og Cabernet Cantor.

SEKSLING 2018 – ROSÉ 

Rosé pétillant naturel – dvs. mousserende vin på gammeldags manér. Brut nature – dvs. helt tør, men alligevel mild og behagelig. Duft af røde bær og roser. Uden tilsat sulfit. Idéel aperitif. Serveringstemperatur 8-10⁰.

Druesorter: Muscaris og Cabernet Cantor. 12 % vol.

PERLE 2018

En perlevin – dvs. en mousserende vin med forholdsvis lavt tryk. Den har en mild duft af æble og stikkelsbær. Vinen har en let sødme med en afbalanceret behagelig syre. Perlen er en let vin, hvor kulsyren er tilsat og hvor druerne kommer fra unge planter. Velegnet som aperitif. Serveringstemperatur 8-10⁰.

Druesorter: Phönix og Hibernal. 11,5 % vol.

STERLING 2018

Tør hvidvin. Gæret og lagret 11 måneder på egetræsfade. Fyldig og kompleks smag med duft af modent æble, en smule pære og friske fyrrenåle. God til fyldige fiske- og grønsagsretter og til lyst kød. Serveringstemperatur 8-10⁰.

Druesort: Solaris. 14 % vol.

NØGEN 2018

Tør hvidvin. Gæret og lagret 11 måneder på egetræsfade. Uden tilsat sulfit. Fyldig og kompleks smag præget af moden frugt og et strejf af orangeskal. God til fyldige fiske- og grønsagsretter, fjerkræ, lam og fyldige oste. Serveringstemperatur 8-10⁰.

Druesort: Solaris. 14 % vol.

GYLDEN 2018

Tør orangevin. Gæret på skallerne i 6 uger og lagret 11 måneder på egetræsfade. Uden filtrering og uden tilsat sulfit.  Elegant, kompleks og frugtig smag med mærkbar tannin og en frisk duft af havtorn og fyrrenåle. Bredt anvendelig til fisk, kød, grønt og ost. Serveringstemperatur 8-10⁰.

Druesort: Solaris og Souvignier Gris. 14 % vol.

SØSLING 2014

Naturligt sød hedvin. Gæret få dage og tilsat alkohol, så druernes sødme er bevaret. Lagret 18 måneder. God til at drikke før måltidet eller til fyldige desserter. Eller som en dessert i sig selv. Serveringstemperatur 8⁰.

Druesort: Cabernet Cantor. 17 % vol.